Längtar du efter att bli mer kreativ? Då har du hamnat rätt! Alla onlinekurser är perfekta för dig som vill lära dig att måla med lätthet och glädje. 

Du får enkla och roliga steg för steg med olika tekniker för att bli mer självsäker och våga måla - enkelt, bekvämt och krångelfritt hemifrån. Passar både dig som är helt nybörjare eller mer van och vill få nya tips och  inspiration. 


Exklusivt bonusmaterial!
Life-time access på alla kurser!
100% nöjd kund garanti - helt riskfritt!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ +2500 nöjda kunder!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ +9,5 av 10 i  snittbetyg!


Perfekt för dig som vill kickstarta din kreativitet på ett lätt & roligt sätt!

Nyhetsbrev

Få roliga kreativa tips, inspiration & erbjudanden!

Sagt om kurserna ifrån tidigare deltagare

+ 2500 nöjda kursdeltagare

🌟🌟🌟🌟 Betyg 9,6 av 10 🌟🌟🌟🌟

Anette

Inspirerande och upplyftande. Alla kan skapa! Strukturerat, uppmuntrande, seriöst men framförallt ROLIGT! Älskar kombon och konceptet! Super Fanny! Tack!

Pia Jonsson

Fantastiskt bra! Att på ett lekfullt och kravlöst sätt få släppa loss sin skaparlust gjorde att jag hamnade i ett skönt NU. Fick upp tankar på vad kreativitet verkligen är. Tydliga instruktioner. Lättsamt sätt. Fint, lugnt, roligt och inspirerande.

Claudia Marcoleta

Jag är mycket nöjd! Rekommenderas!Jag har lärt mig många fler tekniker än tidigare. Gillar att det var mycket intuitivt! Inga prestationer, fritt flödande!

Pia Andersson

Kurserna har fått mig att komma igång igen. Inget blir fel, bara att måla på. En kurs som vem som helst kan gå, alla kan!

Annelie Sundström

Rofyllt, inspirerande och energigivande! Jag lyckades släppa på prestation och bara hitta glädje och ro i målandet. Ett kravlöst sätt att hitta in i måleri och känna lust för kreativitet.

Thomas Collin

Detta gav mig flera timmars närvaro - Underbart!

Nina Lindkvist

Härligt och ljuvligt! Tydliga förklaringar. Härligt och positivt. Inspirerande i en skön kombination av lugn. Tack!

Fanny Larsson

Konstnär, yogi & grundare till Artfulness


Hej! Fanny här. Som konstnär och yogalärare vill jag vill inspirera dig till ett lugnare mer närvarande och välmående liv på ett lätt och avspänt sätt. Därför grundade jag Artfulness, ett koncept som lär ut guidade steg till kreativ närvaro.


Artfulness metoder som du kommer lära dig har räddat mig och fått mig att gå från stressad och deprimerad i min vardag till att känna livsglädje, energi och framförallt lugn. 

Jag är heltidskonstnär sedan flera år och har tidigare studier i Contemporary Art i Barcelona samt flera fristående kurser och utbildningar i Sverige, Spanien och USA. 

De senaste åren har jag fått äran att guida flera tusen människor och företag i till mer glädje och skaparlust. Jag hoppas du känner dig inspirerad att hitta just din kreativa sida!

Med kärlek,
Fanny
www.artfulness.nu