Vad är Artfulness Alive?

Artfulness Alive är ditt glada, kreativa community online. En inbjudan till att hitta skaparlust tillsammans. En återkommande dejt med kvalitetstid för dig och din kreativitet. Guidad av konstnären, yogin och färgfantasten Fanny Larsson. 


Du får levande livesända träffar online varje vecka. Med Fannys ärliga, hjärtliga vägledning och expertis får du tillsammans med likasinnade utforska och experimentera måleri, konst och kreativitet.  En möjlighet att faktiskt måla och inte skjuta upp din skaparlust ännu en gång. Se det som din kvalitetstid och en chans att få skapa tillsammans. 


Du bjuds på en blandning av övningar i intuitiv målning, mjuk rörelse och glädjefylld närvaro för att känna mer livslust. Och en anledning att avsätta tid till dessa heliga onlinetillfällen i kalendern.


Hur fungerar det?

Varje vecka har du erbjuds du livesända sessions med Fanny direkt ifrån ateljén. Genom en privat facebookgrupp kan du enkelt se varje veckas livesändning. Och skulle du missa en gång kan du alltid se tillfällena i repris. Allting sparas i ett generöst bibliotek i facebookgruppen. Lättillgängligt och garanterat krångelfritt. 


Det går inte att hamna efter. Det finns inget att ta igen. Noll kreativ stress alltså. Skönt, visst!?
Du hoppar in när det passar, live eller för en repris.  


Noll erfarenhet behövs. Här är du välkommen precis som du är. 

För vem är Artfulness Alive?

Artfulness Alive är för dig som vill ha garanterad kvalitetstid för dig och din kreativitet tillsammans i en glad och tillåtande community. Här passar du in, oavsett om du är en erfaren konstnär, en nyfiken nybörjare eller någon som längtar efter mer kreativitet i livet. 


Varje vecka får du livesända sessions för att måla och skapa med tips, knep och verktyg för att släppa prestation, kreativa blockeringar och istället hitta lugn, glädje och inspiration för att skapa med frihet. 


Om du känner dig kreativt blockerad, isolerad eller långt ifrån din livslust så har är Artfulness Alive en match för dig. Låt oss hitta gnistan tillsammans. Hur ser en liveträff ut i Artfulness Alive?

Vad gör vi?
Varje vecka får du inspirerande 1,5 h livesänd stund ifrån ateljén med Fanny. Varje vecka ser olika ut och fokuset ligger på närvaro. Fanny kommer dela sin egen process, utmaningar och genombrott med dig. Tänk dig ärligt, ofiltrerat och lättsamt ifrån ateljén. Det här är platsen att skapa tillsammans med Fanny, ställa frågor och bli inspirerad. Att måla tillsammans är kraftfullt så det är såklart förhoppningen. Ta fram dina målarsaker så skapar vi tillsammans! Självklart kan du också vara med live och titta utan att måla. Du gör det som funkar bäst för dig. 


Öppen ateljé i facebookgruppen
Skapa tillsammans med ditt community. Se vad andra skapar, dela processen,
 idéer och håll dig inspirerad. Det är otroligt vad mycket glädje det ger att kunna dela bilder och ord med varandra. 


Repriserna, vad händer om jag missar en gång?
Alla livesända träffat läggs upp inom 24 timmar i facebookgruppen och sparas i biblioteket på obegränsad tid. Nya medlemmar har omedelbar tillgång till alla tidigare klasser och liveträffar. Så missar du en gång kan du enkelt se reprisen. Och du kan även gå tillbaka hur många gånger du vill för att se varje liveträff igen. 

När är Artfulness Alive?

Dag:

Tisdagar varje vecka.

 

Tid:

18:30-20:00.


Plats:
Livesända klasser i vår privata facebookgrupp Artfulenss Alive. Du får en inbjudan till gruppen när du signat upp för att vara med. 


Hur går jag med?

Pris:

97 kr i månaden löpande för livesända sessions varje vecka.
Billigare än en kaffe i veckan!


 

Hur betalar jag?
Klicka på knappen nedan för att registrera dig för Artfulness Alive. Varje månad dras 97 kr.


 

Uppsägning/bindningstid?

Det är ingen bindningstid och du kan lätt säga upp Artfulness Alive när du vill genom att mejla [email protected]

Vänligen notera att uppsägningstiden är en månad. Du behöver alltså säga upp Artfulenss Alive innan nästa dragning som sker månadsvis baserat på när du gick med. 


 

Hur får jag access till facebookgruppen?
När du gått med i Artfulenss Alive får du ett mejl med en länk till facebookgruppen. 


Sagt om tidigare kurser

"Överträffade mina förväntningar!! Kan inte med ord förklara hur bra allting var! Både kropp och själ mår så bra! Fanny är helt magisk och underbar, en sån inspiratör och varm medmänniska som är så tillåtande och hjälper när man behöver, vägleder och visar otroligt många olika och roliga tekniker man kan använda sig av. Magiskt och lättande, ren lyckoterapi!"
- Elisabeth

"Det är det roligaste jag har gjort! Detta var SÅ kul och intressant! Fanny är så bra, lugn och härlig!"
- Carina Adolfsson

"Mycket tid till målning men även mycket tid för reflektion och teori! Helt fantastiskt med bara en massa positiv energi. Känslofullt, frigörande, lyckligt och rogivande! Utvecklar både känslan och glädjen i målningen och i ens egna personliga utveckling!"
- Anna Helin

"Det här är att få komma i balans och göra reflektioner av sitt eget inre, hitta kreativiteten inifrån, det kan verkligen balansera och läka. Underbart!"
- Camilla Ekström

"Så roligt, lärorikt och utvecklande! Har nu fått nya verktyg till att jobba vidare med måleriet på egen hand!"
- Caroline Isenborg

"Härligt att få prova måla stort utan prestation! Bara få njuta, testa och skapa och veta att allt är tillåtet!"
- Mita Lindblom

"Fannys kunskap och hennes sätt att hjälpa en att våga måla utan prestation är fantastisk! Lugnt, inspirerande och utvecklande! Man lär sig att våga!"
- Mona Gullstrand 

"Att få lära sig nya strukturer och att se hur man kan ta fram figurativa tavlor är så häftigt! Fanny är en så otroligt pedagogisk och inspirerande person och lärare!"
- Cecilia Furtenheim

"Inspirerande, kreativt och kravlöst! Härligt att få experimentera med färger och strukturer och få ännu fler “kom igång” tips och tekniker!"
- Kicki Odén

"Så skönt att få ta en behövlig paus från vardagen och stress och bara få vara! Så härligt att få lära sig blanda material och färger. Har lyckats hitta tillbaka till mitt kreativa jag!"
- Pia Zetterström

"Avkopplande, lärorikt och helt fantastiskt! Har fått kunskap och verktyg för att fortsätta måla hemma!"
- Marie Mårtensson

"Överträffade mina förväntningar! Så roligt och lugnt. Ingen stress och bara fokus på att göra det som man tycker om. Alla är välkomna oavsett erfarenheter!"
- Emelie Frid

"Så kul att lära sig nya tekniker för att kunna komma igång och komma vidare i den kreativa processen! Inspirerande, kul och informativt upplägg med stor kunskap och variation för allas smak och stil! Underbart!"
- Milla

"Fannys lugn, pepp och motiverande får en att våga testa nya saker!Så härligt att se något växa fram och inte veta vad det ska bli som slutresultat!"
- Veronica

"Så härlig att få lära sig nya saker och träffa massa nya och härliga människor och komma i kontakt med sina känslor!"
- Kicki Thulin

"Så härligt att få måla och skapa under Fannys guidning med en massa härliga kvinnor! En härlig miljö, bra tempo, ny kunskap och ett respektfullt möte med mitt inre skapande! En så fin miljö att vara i!"
- Eva Johansson

"Bästa kursen någonsin! Helt underbart!!"
- Linnea Green

"Det finns inga måsten eller regler kring hur man ska måla eller göra! En otroligt bra kombo med yogaövningar, bra för kreativiteten och måendet! Så avslappnande och lärorikt!"
- Gunilla

"Så underbart att det inte fanns bedömningar eller prestationskrav! Rofyllt, tryggt, roligt och avslappnande."
- Tina

"Jag har blivit modigare och mer komfortabel med mig själv! Så lekfullt och ofarligt sätt att både lära känna och utveckla sig själv. En personlig utveckling och en superhärlig helg!"
- Jessica Hägelstam

"Lärde mig mycket om hur jag skulle tänka för att våga prova nytt! Jag känner att jag har utvecklat mitt sätt att måla, tänka och känna. Har upplevt ett stort lugn i både kropp och knopp!"
- Carina Larsson

"En bra mix av allting! Denna workshop ger så mycket energi och positivt tänkande som får en att ta fram sina kreativa sidor. Detta gav mig energi, glädje och viljan till att fortsätta skapa, måla och utöva min mindfulness!"
- Isabella Brunström

"En härlig miljö att skapa i fylld med kärlek och respekt. En så vilsam, skapande och trygg miljö som gjorde det möjligt att släppa alla prestationskrav och våga vara kreativ!"
- Eva Lindroos

"Härligt att släppa taget och få leka och testa med färger, rollers, papper och spackel och bygga strukturer. Så inspirerande, lekfullt och glädjefyllt! Ger en ro och lust till att fortsätta skapa! Fanny är grym på att guida och peppa!"
- Gabriella Lindelöw