Din kreativa skatt!

Du får alla tre kurser för endast 1670kr! (ord. pris 2910 kr) Mer än 9 h videomaterial + extra bonusmaterial + lifetimeaccess!

Sagt från tidigare deltagare

Kristina Aspemo

Fanny är tillåtande, kunnig och effektiv utan att skapa press. Hon skapar en trygg och kreativ miljö där man känner sig välkommen precis som man är. Det är ett härligt flöde och du får fatt i ännu mera av det som är du.

Thomas Collin

Detta gav mig flera timmars närvaro - Underbart!

Eva Lotta A Johansson

Önskade en kravlös eftermiddag utan prestation. Precis så blev det! Kravlöst skapande. Fanny är en naturbegåvning!

Anette Ljungquist

Roligt, avkopplande, lekfullt och pedagogiskt. Härligt att få prova utan prestation och se möjligheter istället för hinder!

Gabriella Lindelöw

Jättekul och lekfullt! Kul att få kladda med färger och material. Extra plus för yoga/mindfulness inslag!

Helena Höglund

Väldigt kul och helt utan prestationskrav vilket är befriande. Jättebra tips och idéer om man är nybörjare inom måleri. Det var precis vad jag sökte! Väcka intresset igen (legat stilla i många många år) och förlora mig i skapandet utan prestation.

Marie Wikner Johansson

Jag fick inspiration, kände lust och glädje! Jag var verkligen här och nu i stunden vilket jag har svårt för annars. Perfekt för att få inspiration och komma igång och måla.

Pia Jonsson

Fantastiskt bra! Att på ett lekfullt och kravlöst sätt få släppa loss sin skaparlust gjorde att jag hamnade i ett skönt NU. Fick upp tankar på vad kreativitet verkligen är. Tydliga instruktioner. Väldigt kul att lära sig om färger!

Sabine Engborg

En väl planerad och genomtänkt kurs som bara flög iväg. Behaglig och rolig. Beskrivningen av kursen motsvarade upplevelsen!

Kicki Ramsdahl

Kombinationen av meditation, penslar, färg och instruktioner tillsammans med Fannys sätt att måla på var helt underbart! Stämmer helt med workshopens beskrivning!

Börja ditt kreativa liv!

Just nu får du alla 3 kurser för bara 1670 kr (ord.pris 2910 kr) Köp din nu!